fbpx

Algemene voorwaarden

1. Algemene informatie

Tapparfum Vici
Kokkestraat 4
5081 CN Hilvarenbeek
0610046943
info@tapparfumvici.nl
KVK: 91178339
NL08 KNAB 0616 7124 72
KNABNL2H

2. Productinformatie

Alle parfums van TapParfum worden gemaakt met de hoogste kwaliteit geuroliën. De geuren zijn (net als designer parfums) gemaakt van deels synthetische oliën en deels natuurlijke oliën. De parfum bevat een hoog percentage geurbestandsdelen (geurolie), dit wordt aangevuld met hoogwaardige kleur- en geurloze alcohol. Deze gradatie maakt het dat onze parfums gecategoriseerd worden als PARFUM.

3. Betalingen

3.1 Betaalmethoden:
– Klanten kunnen online aankopen betalen via iDeal of overige betaallinks. Andere geaccepteerde betaalmethoden kunt u vinden op de website van de parfumerie.

  3.2 Facturering:
– Klanten zullen worden gefactureerd voor hun online aankopen op het moment van de bestelling, tenzij anders vermeld tijdens het afrekenproces.

  3.3 Prijzen:
– Alle prijzen voor producten die op de website van de parfumerie worden vermeld, zijn inclusief eventuele toepasselijke belastingen, maar exclusief verzendkosten, die indien van toepassing afzonderlijk worden vermeld tijdens het afrekenproces.

  3.4 Valuta:
– Alle transacties worden verwerkt in de valuta die wordt vermeld tijdens het afrekenproces. Klanten zijn verantwoordelijk voor eventuele conversiekosten of bankkosten die worden toegepast door hun financiële instelling.

  3.5 Veiligheid:
– De parfumerie neemt redelijke maatregelen om de veiligheid van online transacties te waarborgen. Alle betalingsgegevens worden versleuteld via SSL-technologie om de vertrouwelijkheid van de informatie van de klant te beschermen.

    3.6 Betwistingen en terugboekingen:
– Klanten moeten eventuele betwistingen of terugboekingen van betalingen binnen een redelijke termijn melden aan de parfumerie. De parfumerie zal redelijke inspanningen leveren om dergelijke kwesties op te lossen in overeenstemming met haar restitutiebeleid en toepasselijke wetgeving.

  3.8 Fraudepreventie:
– De parfumerie behoudt zich het recht voor om verdachte transacties te controleren en te weigeren. Klanten kunnen worden gevraagd om aanvullende verificatie te verstrekken om de geldigheid van hun betaling te bevestigen.

  3.9 Toepasselijk recht:
– Alle betalingen en financiële transacties zijn onderworpen aan de geldende wetten en voorschriften in de jurisdictie van de parfumerie.

4. Verzending en levering

4.1 Verzendgebied:
– Wij verzenden onze producten naar adressen binnen Nederland. Bestellingen naar andere landen/regio’s kunnen worden verzonden tegen extra verzendkosten, afhankelijk van de beschikbaarheid van verzendservices.

  4.2. Verzendmethoden:
– Bestellingen worden doorgaans verzonden via DPD, DHL of PostNL, tenzij anders aangegeven tijdens het afrekenproces.

  4.3 Verzendkosten:
– Verzendkosten worden toegevoegd aan de totale kosten van de bestelling en worden afzonderlijk vermeld tijdens het afrekenproces. Eventuele belastingen of douanekosten die van toepassing zijn op internationale zendingen zijn de verantwoordelijkheid van de klant.

  4.4 Levertijd:
– De geschatte levertijd wordt vermeld tijdens het afrekenproces en is afhankelijk van de gekozen verzendmethode en het afleveradres. De parfumerie streeft ernaar om bestellingen zo snel mogelijk te verwerken en te verzenden, maar kan geen garantie geven voor specifieke levertijden.

  4.5 Volgen van verzending:
– Klanten ontvangen een verzendbevestiging per e-mail zodra hun bestelling is verzonden, inclusief een trackingnummer waarmee ze de status van hun zending kunnen volgen.

  4.6 Niet-geleverde pakketten:
– In het geval dat een pakket niet kan worden afgeleverd vanwege een onjuist adres, afwezigheid van de ontvanger of andere redenen, zal de parfumerie redelijke inspanningen leveren om contact op te nemen met de klant en het probleem op te lossen. Extra verzendkosten kunnen van toepassing zijn voor het opnieuw verzenden van het pakket.

  4.7 Beschadigde of verloren zendingen:
– In het geval dat een zending beschadigd of verloren raakt tijdens het transport, dient de klant dit onmiddellijk te melden aan de parfumerie. De parfumerie zal samenwerken met de vervoerder om het probleem op te lossen en de klant te voorzien van een vervanging of terugbetaling, afhankelijk van de beschikbaarheid van de producten.

  4.8. Retourzendingen:
– Zie ons retourbeleid voor informatie over het retourneren van producten die zijn ontvangen via verzending.

  4.9 Toepasselijk recht:
– Alle verzendingen en leveringen zijn onderworpen aan de geldende wetten en voorschriften in de jurisdictie van de parfumerie.  

5. Retourbeleid

5.1 Retourrecht:
– Klanten hebben het recht om producten die zijn gekocht bij onze parfumerie binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren voor een terugbetaling of omruiling, mits deze voldoen aan de voorwaarden van ons retourbeleid.

  5.2 Voorwaarden voor retourneren:
– Producten moeten in hun originele staat worden geretourneerd, inclusief de originele verpakking, onbeschadigd en hoogstens het product een mate van een testhoeveelheid mist.

  5.3 Aanvragen voor retournering:
– Klanten dienen een retouraanvraag in te dienen via [contactmethode] binnen het retourtermijn, waarbij ze de reden voor de retournering en het ordernummer vermelden. Retouraanvragen worden beoordeeld op basis van ons retourbeleid.

  5.4 Verzendinstructies:
– Na goedkeuring van de retouraanvraag ontvangen klanten instructies voor het retourneren van het product, inclusief het retouradres en eventuele vereiste verzendmethoden. Klanten zijn verantwoordelijk voor de kosten en het risico van het retourneren van het product.

  5.5 Verwerking van retourzendingen:
– Zodra het geretourneerde product is ontvangen en geïnspecteerd, zal de parfumerie de terugbetaling verwerken of het vervangende product verzenden, afhankelijk van de voorkeur van de klant en de beschikbaarheid van de producten. Terugbetalingen worden doorgaans binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending verwerkt via de oorspronkelijke betaalmethode.

  5.6 Uitzonderingen:
– Enkele producten kunnen worden uitgesloten van ons retourbeleid vanwege hygiënische redenen of wettelijke beperkingen. Deze uitzonderingen worden duidelijk vermeld op onze website.

  5.7 Defecte producten:
– Klanten die een defect product ontvangen, dienen dit onmiddellijk te melden aan onze klantenservice. Defecte producten kunnen worden geretourneerd voor een volledige terugbetaling, vervanging of reparatie, afhankelijk van de beschikbaarheid van de producten.

  5.8 Toepasselijk recht:
– Alle retourzendingen zijn onderworpen aan de geldende wetten en voorschriften in de jurisdictie van de parfumerie.

6. Garantie en aansprakelijkheid

6.1 Productgarantie:
– Onze parfumerie biedt garantie op alle producten die worden verkocht, in overeenstemming met de wettelijke garantiebepalingen. Deze garantie dekt fabricagefouten en defecten die optreden tijdens normaal gebruik van het product.

  6.2 Garantieperiode:
– De garantieperiode varieert per product en wordt vermeld op de productpagina of in de productdocumentatie. Klanten worden geadviseerd om deze informatie te raadplegen voor specifieke garantievoorwaarden.

  6.3 Garantievoorwaarden:
– Garantieclaims moeten worden ingediend binnen de garantieperiode en vereisen een geldig aankoopbewijs. De garantie dekt geen schade veroorzaakt door onjuist gebruik, misbruik, ongevallen, wijzigingen of normale slijtage.

  6.4 Procedure voor garantieclaims:
– Klanten dienen een garantieclaim in te dienen via Email, waarbij ze de aard van het probleem en het ordernummer vermelden. Onze klantenservice zal de claim beoordelen en verdere instructies geven voor de afhandeling van de garantie.

  6.5 Beperking van aansprakelijkheid:
– Onze parfumerie is niet aansprakelijk voor indirecte, incidentele, bijzondere of gevolgschade die voortvloeit uit het gebruik of de onmogelijkheid om onze producten te gebruiken, tenzij anders vereist door de wet.

  6.6 Overmacht:
– Onze parfumerie is niet aansprakelijk voor vertragingen of niet-nakoming van verplichtingen als gevolg van overmacht, zoals natuurrampen, stakingen, of andere onvoorziene omstandigheden buiten onze controle.

  6.7 Juridische beperkingen:
– Deze garantie en aansprakelijkheidsbeperkingen zijn onderworpen aan de geldende wetten en voorschriften in de jurisdictie van onze parfumerie. In sommige rechtsgebieden kunnen consumenten wettelijke rechten hebben die niet worden beïnvloed door deze voorwaarden.

  6.8 Toepasselijk recht:
– Alle garantieclaims en aansprakelijkheidskwesties zijn onderworpen aan de geldende wetten en voorschriften in de jurisdictie van onze parfumerie.

7. Intellectueel eigendom

7.1 Merkrechten:
– Alle merknamen, handelsmerken, logo’s en andere intellectuele eigendomsrechten die worden gebruikt of weergegeven op onze website zijn eigendom van hun respectieve eigenaren. Het gebruik van deze merken zonder toestemming is verboden.

  7.2 Auteursrechten:
– Alle inhoud op onze website, inclusief maar niet beperkt tot teksten, afbeeldingen, foto’s, video’s, en grafische elementen, zijn beschermd door auteursrechten en zijn eigendom van onze parfumerie of de respectieve auteursrechthouders.

  7.3 Gebruiksbeperkingen:
– Klanten mogen de inhoud op onze website alleen gebruiken voor persoonlijk gebruik en niet voor commerciële doeleinden, tenzij uitdrukkelijk anders is toegestaan. Het is verboden om de inhoud te kopiëren, reproduceren, wijzigen, verspreiden, door te verkopen, of anderszins te gebruiken zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.

  7.4 Inbreukmeldingen:
– Als klanten van mening zijn dat hun intellectuele eigendomsrechten worden geschonden door inhoud die op onze website wordt weergegeven, dienen ze onmiddellijk contact op te nemen met onze klantenservice met een gedetailleerde beschrijving van de vermeende inbreuk.

  7.5 Externe links:
– Onze website kan links bevatten naar externe websites van derden. Deze links worden verstrekt voor het gemak van onze klanten en vormen geen goedkeuring van de inhoud van deze websites. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze externe websites.

  7.6 Gebruikersinhoud:
– Klanten die inhoud uploaden, plaatsen, of anderszins indienen op onze website behouden het eigendom van hun intellectuele eigendomsrechten op die inhoud. Door dergelijke inhoud te verstrekken, verlenen klanten onze parfumerie echter een wereldwijde, niet-exclusieve, royaltyvrije licentie om de inhoud te gebruiken, aan te passen, te verspreiden, weer te geven en anderszins te exploiteren in verband met onze bedrijfsactiviteiten.

  7.7 Toepasselijk recht:
– Alle kwesties met betrekking tot intellectueel eigendom zijn onderworpen aan de geldende wetten en voorschriften in de jurisdictie van onze parfumerie.

8. Privacybeleid

8.1 Verzameling van persoonlijke informatie:
– Wij verzamelen persoonlijke informatie van klanten wanneer zij zich registreren op onze website, een bestelling plaatsen, zich abonneren op onze nieuwsbrief, reageren op een enquête, een formulier invullen of andere activiteiten uitvoeren op onze website. Deze informatie kan onder meer naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer, betaalgegevens en andere details omvatten.

  8.2 Gebruik van persoonlijke informatie:
– De persoonlijke informatie die wij verzamelen, wordt gebruikt om bestellingen te verwerken, de levering te regelen, betalingen te verwerken, klantenservice te bieden, marketingcommunicatie te verzenden, en andere diensten te verlenen die verband houden met onze bedrijfsactiviteiten.

  8.3 Delen van persoonlijke informatie:
– Wij delen persoonlijke informatie alleen met derden die noodzakelijk zijn om onze diensten te verlenen, zoals verzendpartners, betaalverwerkers, IT-ondersteuningsdiensten, en andere zakelijke partners. Wij verkopen, verhuren of verhandelen geen persoonlijke informatie aan derden voor marketingdoeleinden.

  8.4 Beveiliging van persoonlijke informatie:
– Wij nemen redelijke maatregelen om persoonlijke informatie te beschermen tegen ongeoorloofde toegang, gebruik, openbaarmaking, wijziging of vernietiging. Deze maatregelen omvatten beveiligingsprotocollen, versleutelingstechnologieën, fysieke beveiligingsmaatregelen en bewustmakingstrainingen voor ons personeel.

  8.5 Cookies en trackingtechnologieën:
– Onze website maakt gebruik van cookies en andere trackingtechnologieën om de gebruikerservaring te verbeteren, websiteprestaties te analyseren, gepersonaliseerde inhoud en advertenties aan te bieden, en andere functionaliteiten mogelijk te maken. Klanten kunnen ervoor kiezen om cookies uit te schakelen in hun browserinstellingen, maar dit kan van invloed zijn op de functionaliteit van onze website.

  8.6 Toegang tot en controle over persoonlijke informatie:
– Klanten hebben het recht om toegang te krijgen tot hun persoonlijke informatie, deze te corrigeren, bij te werken of te verwijderen. Klanten kunnen contact met ons opnemen via email om verzoeken met betrekking tot hun persoonlijke informatie in te dienen.

  8.7 Wijzigingen in het privacybeleid:
– Wij behouden ons het recht voor om dit privacybeleid op elk moment te wijzigen of bij te werken. Eventuele wijzigingen in het privacybeleid worden op onze website gepubliceerd en zijn van kracht zodra ze zijn gepubliceerd.

  8.8 Toepasselijk recht:
– Dit privacybeleid is onderworpen aan de geldende wetten en voorschriften in de jurisdictie van onze parfumerie.

9. Algemene voorwaarden

9.1 Toepasselijkheid:
– Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle verkooptransacties en diensten die worden aangeboden door onze parfumerie, tenzij anders schriftelijk overeengekomen.

  9.2 Acceptatie van de voorwaarden:
– Door gebruik te maken van onze website, het plaatsen van een bestelling of het afnemen van onze diensten, stemmen klanten in met deze algemene voorwaarden en verklaren zij dat zij deze hebben gelezen en begrepen.

  9.3 Productbeschikbaarheid:
– Alle producten en diensten zijn afhankelijk van beschikbaarheid. In het geval dat een product niet op voorraad is of niet kan worden geleverd, zullen wij de klant hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen en eventuele betalingen terugbetalen.

  9.4 Prijzen en betaling:
– Prijzen voor producten en diensten worden vermeld op onze website en zijn onderhevig aan verandering zonder voorafgaande kennisgeving. Betaling dient te geschieden op het moment van bestelling, tenzij anders overeengekomen.

  9.5 Intellectueel eigendom:
– Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot onze website, inhoud, merken en producten blijven eigendom van onze parfumerie. Het is niet toegestaan om deze te reproduceren, kopiëren, distribueren of anderszins te gebruiken zonder onze toestemming.

  9.6 Aansprakelijkheid:
– Onze parfumerie is niet aansprakelijk voor directe, indirecte, incidentele, bijzondere of gevolgschade die voortvloeit uit het gebruik of de onmogelijkheid om onze producten of diensten te gebruiken, tenzij anders vereist door de wet.

  9.7 Overmacht:
– In het geval van overmacht, zoals natuurrampen, stakingen, of andere onvoorziene omstandigheden buiten onze controle, zijn wij niet aansprakelijk voor enige vertragingen of niet-nakoming van verplichtingen.

  9.8 Toepasselijk recht en jurisdictie:
– Alle geschillen die voortvloeien uit deze algemene voorwaarden zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechtbanken van Nederland en zijn onderworpen aan de geldende wetten en voorschriften in deze jurisdictie.
Scroll naar boven
Chat openen
Welkom bij TapParfum VICI. Waarmee kunnen we u helpen?